Overleg gebruiker:Vincent

Uit Radiopedia

Welkom! Meerdervoort 23 jan 2012 14:50 (CET)

Bron tunes[bewerken]

Hoi, Ik zag toevallig dat je de bronvermelding van het tunesboek niet helemaal goed hebt gedaan op Soulshow. Ik heb deze even goed gezet (writer moest author zijn) en heb direct even wat meer gegevens toegevoegd (author gesplitst in author1 en author2, isbn en plaats van uitgever toegevoegd). Hier de juiste bronregel voor als je nieuwe tunes toevoegd: <ref name="Het Tunes Boek">{{citation|date=2007|title=Het Tunes Boek|author1=Jelle Boonstra|author2=Benno Roozen|publisher=Nijgh en Van Ditmar|place=Amsterdam|isbn=9789038803449}}</ref> Meerdervoort 26 mrt 2012 09:27 (CEST)

Sjabloon:Infobox hoorspel[bewerken]

Het sjabloon is klaar. Het kan zijn dat er nog wat velden ontbreken. Laat maar weten als dat het geval is, dan voeg ik ze nog even toe. --Meerdervoort (overleg) 2 jul 2012 10:24 (CEST)

Vertaler moet er nog bij. Verder prima. Vincent (overleg) 2 jul 2012 18:30 (CEST)

Okee. Zal ik toevoegen. ps. zou je bij elke reactie een extra : voor de zin kunnen zetten? (dus als je hierop reageert 2x een : ) dan springt de tekst in en dat leest wat makkelijker. --Meerdervoort (overleg) 2 jul 2012 18:44 (CEST)

Mega Top 50 2008[bewerken]

Kun je hier even naar kijken. Het lijkt correct te zijn, maar weet het niet helemaal zeker. De site laat geen nummer 1 zien, alleen de nummer 2. --Harmen (overleg) 28 mrt 2013 13:00 (CET)

  • De correctie is juist. Het blijkt fout te staan op de site van Mega Top 50. Zijn hierover al geinformeerd.Vincent (overleg) 28 mrt 2013 15:05 (CET)

categorie bij Turn on the Action[bewerken]

Moi, ik had net de categorie Tune geplaatst bij Turn on the Action (Quincy Jones), omdat ik dacht dat deze vergeten was te plaatsen. Ik zie in de historie echter dat je m onlangs hebt weggehaald. Is dit bewust? --Harmen (overleg) 10 jun 2013 16:01 (CEST)

Herman de Graaf[bewerken]

Zomaar een ideetje: Ik zit naar het artikel over Herman de Graaf te kijken en zie een stukje tekst met daaronder een rits aan gepresenteerde programma's. Zou het niet mooier zijn als je de kopjes Radio Mi Amigo en Radio Caroline samenvoegt tot bijv. Carrière (evt met 2 subkopjes) en dat de twee lijsten van gepresenteerde programma's vervolgens verplaatst worden naar een eigen kopje Programma's? Ik denk dat dat de leesbaarheid van het artikel ten goede komt. --Harmen (overleg) 31 jul 2013 12:18 (CEST)

  • Ik kan me daar in vinden, zat er zelf ook al aan te denken om het uit de tekst te halen. Miscschien gelijk een moment om een vaste pagina indeling vast te leggen?--Vincent (overleg) 31 jul 2013 14:03 (CEST)
  • Ik heb het artikel wat herschikt. Wat me opvalt is dat hij veel hitlijsten presenteerde. Is dat een kenmerk van hem bij Mi Amigo? Zo ja, dan kan dat prima in de lopende tekst vermeld worden. Ik denk dat het goed is om de lijst aan programma's los te koppelen van de lopende tekst, maar als iemand in het bijzonder betrokken is geweest bij een programma dat uiteraard wel vermeld moet worden (Soulshow en Maat in de Middag - Ferry Maat, Top 40 - Erik de Zwart). Als een persoon daarnaast nog een scala aan andere programma's heeft gepresenteerd wordt het snel een rommeltje. Dat kan dan beter onder een kopje programma's. Een vast stramien voor een artikel lijkt me lastig. Ik denk dat dat per persoon verschillend kan zijn. --Harmen (overleg) 31 jul 2013 16:17 (CEST)

Hernoemen van pagina's[bewerken]

Hoi. Bij het bekijken van de wijzigingen viel me op dat je bij het hernoemen van de satellietschijven geen redirect hebt achtergelaten. Zoals je hier ziet, stonden er nog verwijzingen naar de oude artikelnamen. Ik denk dat het goed is om of deze bij het hernoemen direct mee te nemen, of gewoon een doorverwijzing achter te laten (ze zitten toch niet in de weg). --Harmen (overleg) 18 aug 2013 23:12 (CEST)

Presentatieoverzichten[bewerken]

Moi, Bedenk me net wat voor die presentatieoverzichten. Wat je nog zou kunnen doen is bij elk(e) kopje/maand de eerste keer dat de presentator een programma maakt, de presentator linken. Zo krijg je niet een waslijst aan rode en blauwe linkjes, maar kun je wel doorlinken naar de persoon. --Harmen (overleg) 10 dec 2013 11:36 (CET)

foto Ben Liebrand[bewerken]

Hoi Vincent, gekke vraag maar die foto van Liebrand staat wel gewoon op wiki commons en is door Liebrand zelf daar opgezet. Ik heb persoonlijk contact met hem erover gehad en we mogen deze foto van hem vrijelijk gebruiken; dus waarom verwijderen ivm de rechten? 16 mei 2021 vr gr Silvère / aka Thuismixer

Silvère, de foto was hier geupload zonder verdere informatie over de rechten. Ik zie nu dat hij ook in Commons staat en dat hij vrij is gegeven. Hij staat nu weer op de pagina, alleen is het de foto die op Commons staat. Die kunnen hier prima geplaatst worden. Afbeelding kunnen overigens het beste geupload worden in Commons.--Vincent (overleg) 19 mei 2021 06:53 (CEST)

Bedankt!